Machinepark

Een veelzijdige partner op het gebied van kunststof freestechniek. Een co-maker die meedenkt op alle niveaus. KFT bv beweegt zich op industriŽle markten en is gespecialiseerd in CNC gefreesde producten. Altijd op maat, ook voor u. De markten waar wij ons op bewegen zijn met name machine- en apparatenbouw, laboratorium- en projectinrichting en scheeps- en wagenbouw. Ook werken wij op het gebied van bouw- en beglazingspanelen voor tevreden klanten. Met altijd een passende oplossing voor elke vraag.

Als co-maker zijn wij een ideaal verlengstuk van uw productie. Uiteraard leveren wij nauwgezet volgens uw tekening en toleranties. Wij denken graag met u mee, of het nu gaat om de materiaalkeuze of de toepassingsgebieden. Mogelijkheden zijn er te over, gezien onze bed maat van 3650x1300x200 mm.

Materialen waar wij mee werken zijn: PMMA, PC, PETG, PTFE, PVDF, PCTFE, PA, POM, PETP, PEEK, PSU, PEI, PPS, PE, PP, ABS, PVC, HAPA, HW en HPL. Deze brede range aan kunststoffen kunnen wij op alle mogelijke manieren voor u frezen. Dit geldt echter ook voor MDF en andere houtachtige platen.

Verder onderscheiden wij ons door onze toelevering van kunststof halffabrikaat producten: platen, blokken, staven en holstaven. Wanneer u wenst op maat gezaagd en uit voorraad leverbaar. Naast het CNC frezen en laseren hebben wij moderne faciliteiten om producten te buigen, te lijmen, te boren, te draadtappen of inserts aan te brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Altijd aansluiting op uw producten, uiteraard voor een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag met u mee.